Körözötteket fogtak a barcikai egyenruhások

Akt.:
Körözötteket fogtak a barcikai egyenruhások
Miskolc, Ózd, Kazincbarcika, Encs, Edelény – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. június 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. június 16-án a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság egy, illetve két fővel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a kazincbarcikai egyenruhások két, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg az encsi, az edelényi, az ózdi és a kazincbarcikai járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s