Körözött személyeket fogtak a miskolci és ózdi rendőrök

Akt.:
Körözött személyeket fogtak a miskolci és ózdi rendőrök
Miskolc, Encs, Ózd, Sárospatak, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. június 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. június 13-án a Miskolci- és az Encsi Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci és az ózdi egyenruhások egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg a tiszaújvárosi és a sárospataki járőrök szintén egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s