Körözött személyek rendőrkézen Borsodban

Körözött személyek rendőrkézen Borsodban
Encs, Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. április 4-én a Miskolci-, a Sátoraljaújhelyi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást. A tiszaújvárosi rendőrök továbbá egy férfival szemben alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fenti eseten túlmenően a miskolci és az encsi egyenruhások egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –