Körözött férfit fogtak el Miskolcon

Akt.:
Körözött férfit fogtak el Miskolcon
© Fotó: google.com
Kazincbarcika, Miskolc, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. november 12-én három elfogatóparancs alapján körözött férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

D. Zsolt 39 éves helyi lakost a Közrendvédelmi Osztály járőrei fogták el, ellene a Miskolci Járásbíróság hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

B. László 34 éves helyi lakost az Avasi Rendőrőrs egyenruhásai fogták el, ellene a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot, míg a 19 éves H. D. bodroghalomi lakost a Diósgyőri Rendőrőrs járőrei fogták el, a férfinek a Tiszaújvárosi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt rendelte el körözését.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s