Környezetvédelemből versenyeztek a diákok Sajóbábonyban

A vetélkedőn
A vetélkedőn
Sajóbábony – Környezetvédelmi vetélkedőt rendeztek általános iskolásoknak a közelmúltban a Sajóbábonyi Ipari Parkban. A programot az ÉMK Kft. mint a Kiss Cégcsoport tagja szervezte.

A versenyre 22 csapat – 66 diák – adta le a jelentkezését. Szilva István, Sajóbábony polgármestere nyitotta meg a rendezvényt, majd a diákok üzemlátogatáson vehettek részt a gyártelep nagyobb cégeinél. Mindezek után kezdődött a megmérettetés, amelyen játékos, könnyed feladatokat kellett megoldaniuk a részt vevő tanulóknak.

A diákok két kategóriában mérték össze tudásukat: külön a felsősök és külön az alsósok. Az előbbiben a Sajóbábonyi Deák Ferenc Általános Iskola, az utóbbiban a Szirmabesenyői Szinyei Merse Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak sikerült megszerezniük az első helyet.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s