Helyi közélet

2008.01.31. 17:34

Az aluljáróban zsarolta a fiút

<p>Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság indítványára a bíróság január 31-én előzetes letartóztatásba helyezte azt a 21 éves miskolci fiatalembert, aki hosszabb ideig zsarolt egy másik miskolci fiút.</p>

A Miskolci Rendőrkapitányság indítványára a bíróság január 31-én előzetes letartóztatásba helyezte azt a 21 éves miskolci fiatalembert, aki hosszabb ideig zsarolt egy másik miskolci fiút.

A bűncselekménynek az vetett véget, hogy a sértett értesítette a rendőrséget. Még január közepén történt, hogy egy miskolci aluljáróban a 21 éves D. T. fenyegetéssel arra kényszeríttette áldozatát, hogy a korábban tőle erőszakkal elvett mobiltelefonja helyett hozzon egy másikat, ami értékesebb. A felszólítás nyomatékaként D. T. a megzsarolt fiatalember iratait, ezüstláncát is magához vette, mintegy zálogként, amiket csak abban az esetben kaphatott volna vissza a megzsarolt miskolci fiú, ha teljesíti a másik követelését.
A sértett csak ezek után értesítette a rendőrséget, akik a szakszerű intézkedések után már másnap elfogták, és őrizetbe vették a zsarolót.
A Miskolci Rendőrkapitányság zsarolás miatt indított eljárást ez ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában