Kórházi dolgozók voltak a verekedők

Hangács, Miskolc – A hangácsi kettős halállal járó verekedés “szereplői” közül hárman a B.-A.-Z. Megyei Kórház dolgozói voltak. Az Észak-Magyarország információját megerősítette dr. Csiba Gábor főigazgató főorvos.

A három huszonéves fiatalember közül ketten a traumatológián dolgoztak, egyikük pedig az ortopédián, valamennyien műtős-betegszállító beosztásban. Én a kétezervalahány dolgozó mindegyikét nem ismerhetem személyesen, de érdeklődtem felőlük: mindhármukat kifejezetten jó munkaerőként tartották számon. Épp ezért mindazok, akik együtt dolgoztak velük, megdöbbentek a hír hallatán. Vélelmezhetően barátok voltak, hiszen egymás ajánlásával kerültek a kórházba. Egyelőre távollévőkként tartjuk őket számon, helyetteseket veszünk föl a pótlásukra. Igazából nem tudjuk, mi ilyenkor a teendő, hiszen hasonló eset még nem fordult elő nálunk – mondta el dr. Csiba Gábor kórházigazgató.


A garázdasággal gyanúsított hangácsi nő szabadlábra helyezését kérik

fuggetlen | 2010.02.05 12:52

Hangács, Miskolc – A hangácsi halálos tömegverekedés egyik gyanúsítottjának szabadlábra helyezését kéri a bíróságtól a Roma Polgárjogi Alapítvány. Az asszony – aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás – a verekedés következtében elvesztette a férjét és a bátyját is. Az áldozatok temetése szombaton lesz.