Kórházból a fogdába került a vasvillával fejbe vágott férfi

A kórházból egyenesen a fogdába került az a nagyecsedi férfi, aki társával még augusztus végén paprikát akart lopni egy fábiánházi kertből, de a gazda tetten érte, és vasvillával fejbe kólintotta – tudta meg szerdán a Független Hírügynökség Fülöp Gergelytől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos koponyasérüléssel került a mátészalkai kórházba egy nagyecsedi férfi, aki augusztus 25-én másodmagával paprikát akart lopni Fábiánházán egy kertből, amikor a tulajdonos tetten érte. Társa elmenekült, ő azonban fenyegetőzött. A 66 éves tulajdonos megijedt a rátámadó fiatalembertől, és védekezésül a nála lévő vasvillával megütötte. A fejbe vágott, 37 éves férfi csak másnap fordult orvoshoz.

Amint a pórul járt támadó elhagyhatta a kórházat, a Nagyecsedi Rendőrőrs rablás kísérletének megalapozott gyanújával szeptember 7-én őrizetbe vette – tájékztatott Fülöp Gergely, hozzátéve: a hatóság kezdeményezte a többszörösen büntetett előéletű férfi előzetes letartóztatását. Mint kiderült, vagyon elleni bűncselekmények miatt jelenleg is több eljárás folyik ellene. A vasvillás bácsit tanúként hallgatták meg a rendőrök.Sporthírek


hirdetés


hirdet�s