Helyi közélet

2012.09.03. 17:27

Testvérvárosok találkoznak Mikóházán

Mikóháza - Szeptember 12-16. között Mikóháza önkormányzata Európai Uniós támogatással Európa a polgárokért „Town Twinning Citizens’Meetings” Testvérvárosok Találkozóját szervezi.

Mikóháza - Szeptember 12-16. között Mikóháza önkormányzata Európai Uniós támogatással Európa a polgárokért „Town Twinning Citizens’Meetings” Testvérvárosok Találkozóját szervezi.A projekt célja a testvérvárosi kapcsolatok ápolása, egymás múltjának és jelenének megismerése színvonalas programokon keresztül. A találkozó kíváló lehetőség arra, hogy a nemzedékek közötti szolidaritásra felhívják a figyelmet.

A találkozónak többszörös eredménye lesz: lehetőséget nyújt egy közvetlen párbeszédre, a programokon megszerzett tapasztalatok pedig hatással lesznek a testvértelepülések lakosaira.

Résztvevő települések

Mikóháza, Mikóújfalu (Románia), Opole Lubelskie (Lengyelország), Kistoronya (Szlovákia), Bodrogmező (Szlovákia), Švedlár (Szlovákia)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában