Könyvbemutató Sajószentpéteren

Sajószentpéter – Az “Izgalmas sportok az iskolában” című könyvet április 3-án mutatja be a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában Erőss Zsolt hegymászó és Lehmann Tibor, a magyar triatlonválogatott szövetségi kapitánya.

Gondolt már arra, milyen lett volna, ha a hagyományos kislabdadobás vagy szekrényugrás mellett mondjuk fára esetleg falra mászni is tanítják az iskolában?

Az „Izgalmas sportok az iskolában” című könyv nemcsak az elméletet, hanem a gyakorlati megvalósítást is bemutatja, megtudhatjuk, milyen hatással van a fiatalokra a falmászás. Az Izgalmas sportok az iskolában témáját tekintve az első ilyen típusú kiadvány hazánkban. Megismerhetjük azokat a módszereket is, amelyek többirányú fejlesztést tesznek lehetővé a fal használata során, és azt is, hogyan kell egy mászófalat megépíteni, használni.

 A könyvet április 3-án 16 órakor mutatják be Sajószentpéteren a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A kiadványt Erőss Zsolt hegymászó (a Mount Everest első magyar megmászója) és Lehmann Tibor, a magyar triatlonválogatott szövetségi kapitánya mutatja be.