Helyi közélet

2012.10.02. 16:49

Motoros KRESZ TOTÓ - Megvannak a nyertesek

Miskolc - A bükkábrányi Bárány Dénes és a miskolci Kolozsvári Krisztián nyerte a rendőrség és a BOON közös totóját.

Miskolc - A bükkábrányi Bárány Dénes és a miskolci Kolozsvári Krisztián nyerte a rendőrség és a BOON közös totóját.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a megyei Balesetmegelőzési Bizottsággal, valamint a Borsod Online internetes portállal hirdette meg többfordulós KRESZ totóját. Ezúttal a motorosok és a segédmotorral közlekedők tudására voltak kíváncsiak a szervezők. A helyesen kitöltő két első helyezettnek a díjat a B-A-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajánlotta fel.

A BOON-hoz több, mint 300 regisztráció futott be a két űrlapon, és mintegy 15 százalék hibátlan válasz. A sorsolás után a szerencse a segédmotorkerékpáros TOTÓ-ban a bükkaranyosi Bárány Dénesnek, míg a motorkerékpárosoknál a miskolci Kolozsvári Krisztiánnak kedvezett.

Nem volt nehéz

- Mivel néhány éve van B-kategóriás jogosítványom, ezért úgy érzem nem volt nehéz a TOTÓ, nem kellett utánanéznem a válaszoknak - mondta a díjátadó után Bárány Dénes, ötödéves elektrotechnikus tanuló, akihez hasonlóan nyilatkozott a „nagy motoros” Kolozsvári Krisztián is. Utóbbi nyertes éppen a napokban vizsgázik majd A-kategóriára, így aztán szerinte is könnyű volt a teszt.

A díjakat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója, Kovács Béla ezredes, és Pitkó László alezredes, a megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője adta át.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában