Könnyed nyáresték a Murphy’s hangulatos kerti teraszán

Akt.:
Murphys Pub Miskolc
Murphys Pub Miskolc
A tradiconális, jól ismert ételek mellett a Murphy’s Irish Pub, Restaurant & Garden idén nyáron az egészségtudatos életmódot állítja fókuszba.

A régiónkban újdonságnak számító fitness menü – az ételenként feltüntetett kalória-, szénhidrát-, fehérje- és zsírtartalom segítségével – iránymutatás mindazok számára, akik aktívan sportolnak vagy diétáznak, illetve akik cukorbetegség vagy étel intolerancia miatt különösen odafigyelnek az elfogyasztott ételek összetételére. Az okostelefonok, és a bevitt táplálékot regisztráló applikációk (Calorie Counter & Diet Tracker, Fooducate, GoMeals) világában egyre több étterem fordít arra figyelmet, hogy a vendégek számára elérhető legyen mindez az információ. Az előételtől a főételen át a desszertig és az italokig a teljes ételpalettát lefedő fitness menü jelöli azt is, hogy az adott étel vegetáriánus, paleo, laktózmentes, tojást tartalmazó, vagy gluténmentes-e.

Van jó hírünk azok számára is, akik egyszerűen csak a finom ízek harmóniájáért látogatnak el hozzánk, hiszen új mesterszakácsunk megújult étlappal vár minden kedves vendéget.

Hangulatos 120 férőhelyes teraszunk, a zöld lombok árnya és a halastó vízesésének csobogása tökéletes helyszínül szolgál akár egy mozgalmas munkanapon egy gyors ebédhez, vagy egy kellemes nyárestén egy baráti beszélgetéshez vagy romantikus vacsorához.

Térjen be hozzánk, szeretettel várjuk!

Murphy’s Irish Pub
Restaurant & Garden
3508 Miskolc–Tapolcafürdő
Május 1. telep 25/a.
+36 46 560 385
info.murphys@gmail.com
www.murphysetterem.hu