Konferenciával ünnepel a 60 éves tanszék

Miskolc – A legújabb innovációs eredményeket ismerhetik meg a szakemberek a kétnapos konferencián.

Kutatás-fejlesztés, innováció, katasztrófalogisztika, hangvezérelt rendszerek, hazai és külföldi partnerek, távdiagnisztizálás GSM hálózaton keresztül, vállalati kommunikáció… – számos, nemzetközi szinten is újdonságnak számító kutatásról, fejlesztésről, együttműködésről is szól az a csütörtökön kezdődött kétnapos konferencia, melyet a Miskolci Egyetem Anyagmozgatási és Logisztikai Tanszéke alapításának 60. jubileuma alkalmából rendeznek, de egyben a Mechatronikai és Logisztikai Kiválósági Központjának disszeminációs célból szervezett tanácskozása is.

Konkrét eredmények

Az innovációs eredmények felsorakoztatása miatt is kiemelkedő szakmai találkozón egyebek közt olyan vállalatok képviseltetik magukat, mint a Wentech I.C. Ltd., az Audi Hungaria Motor Ltd., a Direct-Line Ltd., a Gamma-Digital Ltd. vagy a Claas Hungaria Ltd., miként több külföldi, köztük négy németországi, a jelenleg is zajló kutatásokban partner egyetem.

Az első napon a tanszék jelentős ipari és nemzetközi kapcsolatairól adtak számot a szakemberek, a második napon konkrét, más, a bölcsészet-, a gazdaság- vagy a jogtudományt is érintő, aktív kutatásokról, konkrét eredményekről számolnak be.

ÉM-HE