Koncz Ferenc átvette megbízólevelét Tiszaújvárosban

Koncz Ferenc átvette megbízólevelét Tiszaújvárosban
Koncz Ferenc átvette megbízólevelét Tiszaújvárosban
Tiszaújváros – Koncz Ferenc a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 06.sz. Választókerület megválasztott országgyűlési képviselője szerdán vette át megbízólevelét Tiszaújvárosban Dr. Heiszman Gézától, a választási bizottság elnökétől.

Dr. Heiszman Géza arról adott tájékoztatást az eseményen, hogy a választás során semmilyen szabálytalanság nem történt, minden a törvényben előírtaknak megfelelően zajlott, így nincs akadálya a megbízólevél átadásának. A választási eljárásról szóló törvény eredményét megállapító bizottság a választás eredményének jogerőssé válását követően – a szabályoknak megfelelően – három napon belül adja át a megválasztott képviselőnek.

koncz_ferenc2

Koncz Ferenc miután megkapta a dokumentumot, a választási bizottság tagjainak egyenként köszönte meg a választási időszak alatt végzett munkát – megjegyezve, hogy békességben és – megítélése szerint – tisztességesen bonyolították le a választást. Azok az apró „hullámverések,” amik ebben az időszakban bukkantak fel, szinte törvényszerűen velejárójuk voltak az eseményeknek, de úgy véli, ebben a választókerületben elhanyagolhatónak számítottak az effajta „kilengések.” – Remélem, a jövőben is tudunk együtt dolgozni – mondta Koncz Ferenc a város polgármesteri hivatalának hivatalos helyiségében.

ÉM-SfL