Koncertek a babáknak és a pocaklakóknak Miskolcon

Akt.:
Koncertek a babáknak és a pocaklakóknak Miskolcon
Koncertek a babáknak és a pocaklakóknak Miskolcon
Miskolc – A legkisebbeknek és a még annál is kisebbeknek, egyenesen a pocaklakóknak kínálnak koncertet a miskolci szimfonikusok.

A zenekar fontos küldetésének tekinti, hogy a zenében rejlő élményt és lehetőségeket minden korosztállyal megismertesse. Úgy látják ugyanis, hogy aki egyszer „eljegyezte” magát a zenével, annak az egész életét és gondolkodásmódját meghatározza és jobbá teheti. A 0–3 éves korosztály számára a Ciróka babakoncertek nyújthatnak élményt. A hangversenyeken a Miskolci Szimfonikus Zenekar művészei és barátai, Zim-züm, a méhecske és Fáncsi, a kis­elefánt kalandos felfedező útra hívják az apróságokat. A kicsik mesebeli történeteken keresztül ismerkedhetnek meg a hangszerekkel, az ölbéli és körjátékok során pedig ritmusérzékük és zenei hallásuk is tökéletesedhet.

A várandós kismamák számára a Miskolci Szimfonikus Zenekar munkatársai a Szív-hang koncerteket álmodták meg. Ezeken a hangversenyeken kötetlen formában, beszélgetésekkel, relaxációs gyakorlatokkal tarkítva nyújtanak önfeledt kikapcsolódást és nyugalmat, mindezt csodaszép zeneművek hallgatásával, kötetlen beszélgetéssel, relaxációval kötik egybe.

ÉM


A koncertek

Ciróka Interaktív koncert a 0–3 éves korosztály számáraHelyszín: Művészetek Háza, Galéria
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta

  • Szeptember 27., vasárnap 11.00, 16.00
  • 2016. január 24., vasárnap 11.00, 16.00
  • 2016. április 24., vasárnap 11.00, 16.00

Szív-hang koncertek várandós kismamáknak és kísérőiknek

Helyszín: Művészetek Háza, Színpad
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta

  • 2015. szeptember 26., szombat 16.00
  • 2016. április 23., szombat 16.00