Koncert, muzsikáló énekhangon

Egressy kórus
Egressy kórus
Miskolc – Görög, szerb, brit, olasz, svájci énekegyüttesek, kórusok kaptak meghívást a hazai fellépőkön kívül a hétvégi kórusfesztiválra. Vasárnapig közel négyszáz énekes muzsikál a legszebb „hangszeren”, az ének hangján. 

Miskolcon, Szerencsen és Szikszón folytatódott a tizennyolcadik alakalommal megrendezett „Miskolci Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál” második napjának „élménykoncert” sorozata.

Sándor Zoltán, a fesztivál szervezője érdeklődésünkre elmondta, hogy görög, szerb, brit, olasz, svájci énekegyüttesek, kórusok kaptak meghívást a hazai fellépőkön kívül. Közel négyszáz énekes muzsikál a legszebb „hangszeren”, az ének hangján. A

ki eddig nem lehetett részese egyetlen koncertnek sem, Miskolcon vasárnap délelőtt tízkor az Újdiósgyőri Római Katolikus templomban, tizenegykor a Belvárosi Görög Katolikus Templomban, vagy délután fél háromkor a Református Egyházkerületi Székházában kezdődő koncerteken még számos hazai és külföldi kórus “muzsikálásában” gyönyörködhet. A záróhangversenyre pedig este fél nyolckor a Minorita Templomban kerül sor.