Sport

2012.11.12. 17:45

Jövő héten kap ellenfelet az MKC

Az SBS Eger Eszterházy SZSE 32-30-as legyőzésével bejutott a legjobb 16 közé a Magyar Kupában a Mezőkövesdi KC NB I/B-s férfi kézilabdacsapata.

Az SBS Eger Eszterházy SZSE 32-30-as legyőzésével bejutott a legjobb 16 közé a Magyar Kupában a Mezőkövesdi KC NB I/B-s férfi kézilabdacsapata.Amint azt megtudtuk, a nyolcaddöntő sorsolását jövő héten kedden, november 20-án 13 órától készítik el a Magyar Kézilabda Szövetségben. A továbbjutásról egy találkozó határoz majd, amennyiben azonos osztályban lévő együttesek kerülnek össze, akkor az elsőként húzott csapat lesz a pályaválasztó, míg különböző osztályú gárdák esetén az alacsonyabb osztályban szereplő. A kiírás szerint a meccseket december 12-ig kell megrendezni.

A tizenhatos mezőny: MKB Veszprém KC, Pick Szeged, Balatonfüredi KSE, Csurgói KK, Cegléd, Váci KSE, B.Braun Gyöngyös, Grundfos Tatabánya (NB I), Balassagyarmati Kábel SE, Százhalombattai KE, Nyíregyháza Nyír Komplett, Tatai AC, SZESE Győr, Kőnig-Trade-Balmazújváros, Mezőkövesdi KC (NB I/B), Kalocsai KC (NB II).

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!