„Kölykökkel” másznának ki a gödörből

Szatmárcseke – Zömében az őszi keret játékosaitól várják el, hogy elmozduljanak a veszélyzónából. Vesszőfutás. A viszontagságos őszi szereplés [.pdf – 80KB]

Hat gól választja el az utolsó helyezett Újfehértótól a Szatmárcsekét a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban. Az újonc együttesnél tanulóidőszakkal ért fel az őszi szezon, és rá kellett ébredniük, hogy előzőleg a megyei másodosztály merőben más volt. A jó kezdés után sorra kapták a pofonokat, mígnem a holt idényben edzőt váltottak. Előbb Deák Zoltán játékos-edzőt Péter Mihály váltotta, aztán kiderült, hogy Deák játékosként sem marad, Gyulaházára igazolt.

A csapatkapitányon kívül Szabó László Tarpára, Kövesligeti Artúr Kölcsére, Erdődi György Tunyogmatolcsra távozott, ugyanennyien érkeztek hozzánk – közölte Csoma Zoltán elnök, majd kitért az újak bemutatására: – Három játékos is a Kölyök FC-nél szerepelt korábban, bízunk benne, hogy Kriser Krisztián, Karasz Balázs és Vincze László sokat tesz a csapatért. Legelőször Dudics Róberttel állapodtunk meg, ő a Nagyecsedtől jött. Nehéz tavasz elé nézünk, ám reális esélyt látok arra, hogy bennmaradjunk.

– Ladányi Tóth Lajos –