Helyi közélet

2012.05.10. 19:26

Családi nap a Wanhua-BorsodChemnél

Kazincbarcika - A Wanhua-BorsodChem Zrt. szombaton rendezi meg nagyszabású családi és sportnapját, amelyen munkavállalói, családtagjai és érdeklődő kazincbarcikaiak vehetnek részt.

Kazincbarcika - A Wanhua-BorsodChem Zrt. szombaton rendezi meg nagyszabású családi és sportnapját, amelyen munkavállalói, családtagjai és érdeklődő kazincbarcikaiak vehetnek részt.

A reggel 9-kor kezdődő és este 10 óráig tartó ingyenes rendezvényre a Wanhua-BorsodChem külső területén várják a vendégeket. Az eseményen részt vesz a kazincbarcikai telephely több száz munkavállalója és családtagjaik, a BC csehországi és lengyelországi leányvállalatainak számos dolgozója, a tulajdonos Wanhua Kazincbarcikán élő kínai kollégái, továbbá a környék lakossága is.

A program bemelegítő reggeli tornával indul, majd a résztvevők különféle sportágakban mérhetik össze ügyességüket és kitartásukat. Az ebédről a bográcsos főzőverseny résztvevői gondoskodnak, akik évről évre nagy gasztronómiai szakértelemről és kreativitásról tesznek tanúbizonyságot. A program egy késő estig tartó, jókedvű táncos mulatsággal zárul.

A Wanhua-BorsodChem családi napjának célja, hogy a vállalat támogatásával a dolgozók a munkahelyi környezeten és helyzeteken kívül is megismerhessék egymást. A sportpályán közösen átélt sikerek és kudarcok tovább erősítik a csapatszellemet és növelik a cseh, lengyel, kínai és magyar kollégák együttműködési készségét, ami hozzájárul ahhoz, hogy a hétköznapokban is eredményesen tudjanak együtt dolgozni – jelezte a társaság menedzsmentje.

„Már 15 hónapja dolgozom Kazincbarcikán, így tavaly szeptemberben is részt vehettem egy hasonló családi és sportnapon. Akkor is nagy élmény volt a kollégákkal együtt küzdeni a sportversenyeken és reménykedem abban, hogy idén az általam is erősített csapat nyeri az összesített eredmények alapján odaítélt vándorserleget.” – mondta Frank Song pénzügyi vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában