Költséghatékonyabb működés Bodrogkeresztúrban

A bodrogkeresztúri rendezvényen
A bodrogkeresztúri rendezvényen
Bodrogkeresztúr – Új eszközöket szereznek be, és egy modern informatikai rendszert építenek ki.

Jó ütemben halad, és várhatóan október végén be is fejeződik az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Társulás KEOP-projektje, melynek keretében a hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztéséhez szükséges új eszközök beszerzését és egy modern informatikai rendszer kiépítését valósítják meg – hangzott el Bodrogkeresztúrban a projekt eredményeinek és előrehaladásának bemutatásán.

A projekt célja – melyhez a társulás összesen 929 242 500 forint támogatást kap – a hulladékgazdálkodási rendszer költséghatékonyabb működésének biztosítása. A pályázat keretében olyan eszközbeszerzéseket valósítanak meg, melyek lehetővé teszik a társulás tagönkormányzatai területén keletkező kevert települési hulladék begyűjtését. Az RFID alapú edényazonosítási informatikai rendszer segítségével pedig egy hatékonyabb controlling rendszer kiépítése mellett lehetővé válik az ügyfél- és egyéb nyilvántartások pontos vezetése.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s