Költészet-napi versmondás Mezőcsáton

Mezőcsát – A költészet napján ötödik alkalommal rendezett a mezőcsáti közösségi ház versmondó versenyt a város és környéke irodalomkedvelői számára.

Pataki Katalin intézményegység-vezető köszöntötte a megjelenteket: a fiatal és a felnőtt versenyzőket. A zsűriben szakértők foglaltak helyet: Kálloy Molnár Péter színművész, aki minden évben szülővárosa, Mezőcsát számára tartja fenn ezt a napot; Siposné Horváth Anita polgármester, aki elindítója volt a versenynek és Gödri Zsuzsanna, a református gimnázium tanára.

Elsőként a legfiatalabb, általános iskolás versenyzők léptek a pódiumra, őket a felnőttek követték, végül pedig a szenior kategória képviselői versenyen kívül, egyszerűen a versmondás öröméért, a költészet ünnepének tiszteletére mutatták be az általuk választott költeményeket.

-ÉM-0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s