Koli legyen a fűtőműből vagy pláza?

Koli legyen a fűtőműből vagy pláza?
Miskolc – Többször beszámoltunk arról, hogy a Science Múzeum projekttől végképp elállt a városvezetés. Az erről szóló nyilatkozatot még augusztusban írták alá az Emberi Erőforrások Minisztériumával. De mi legyen az épülettel? Írja meg nekünk!

Mire használhatná Miskolc az egykori fűtőmű épületét? A civilek szerint meg kellene nyitni, mi kérjük az olvasóinkat, hogy írják meg az ötleteiket mire lehetne használni. Annyi biztos, hogy annak próbáltunk utánajárni, hogyan nem épült meg a múzeum. (Részletek a csütörtöki Észak-Magyarországban.)

Na de nézzünk két eddigi ötletet: „Legyen szórakozási lehetőség a fiatalok számára. Lépésnyire van az Egyetemváros, így főleg az ott lévő diákság a potenciális látogatók az épület részére. Lehetnének bent üzletek, kávézók, internetezési lehetőséggel. Sok diáknak be kell utazgatnia a belvárosba, ha élelmiszeren kívüli dolgokhoz szeretnének jutni. Esetleg mozi, konditerem, és állítom a legnyereségesebb pedig egy éjjel nappali bolt, trafik lehetne. De ha ezek közül semmire sem méltó, akkor adják át az egyetem számára, nagy előadókkal, báltermekkel, vagy akár különböző laborok is helyet kaphatnának benne, de úgyis üresen fog ott állni, ez már előre látható…”

„Az Egyetemváros kollégiumainak telítettségei miatt, egy UNI-hotel kaliberű koli is megvalósítható lenne, de belülről sajnos nem látni a kialakítást.”

Mi lehetne a Science helyén? Ötleteljünk együtt!

Miskolc – Egy biztos, a Science múzeum már nem épül meg Miskolcon. A kérdés azonban az, mi lesz az épülettel, az egykori egyetemi fűtőművel. tovább »

“Az önkormányzat mondja azt: kinyitom a fűtőmű kapuit!”

Miskolc – Mire használhatná Miskolc az egykori fűtőmű épületét? A civilek szerint meg kellene nyitni, akkor lehetne ötletelni. tovább »

hirdetés


hirdet�s