Kocsonyabál, jótékonysági felajánlással

Kocsonyabál
Kocsonyabál
Miskolc – Az idén is a Kocsonyabállal fejeződik be a Kocsonyafesztivál eseménysorozata. Ezúttal a bevétel felét jótékony célokra ajánlják fel a szervezők, amelyről a miskolciak dönthetnek.

A Miskolc hírnevét öregbítő Kocsonyabálnak minden évben a Hotel Palota ad otthont. Az idei eseményt a jótékonyság jegyében tartották meg a szervezők, ugyanis a jegyekből származó bevétel 50 százalékát ilyen célra célra fordítják. A mostani adakozás különlegessége, hogy a miskolciakon – az ő szavazásukon – múlik, hogy az összegyűlt összeget melyik szervezet kaphatja meg. A hetedik Kocsonyabál házigazdája Straub Dezső volt, de fellépett még Bagi Iván, és a Váradi Roma Café is. Természetesen újra kóstolható volt a Korty, de jégbár, jósda, jégszobrászat is várta a vendégeket.

A szervezők abban bíztak, hogy a Kocsonyabál vendégei által felajánlott adomány meghaladja a legnagyobb magyarországi bálét, és Miskolc úgy vonul be a hazai köztudatba, mint az a város, ahol az emberek számíthatnak egymásra, ahol fontos a közösség, a szolidaritás, és a rászorulók segítése.

HSz