Koccanás némi tanulsággal

Koccanás némi tanulsággal
Koccanás némi tanulsággal
Nyíregyháza – Két autó ütközött össze Nyíregyháza belvárosában szerdán. Első látásra nem ugyanaz a megítélése, mint másodikra.  

Egy korosabb VW Passat haladt utánfutót vontatva Nyíregyházán, a Vay Ádám körúton a Kossuth utca felől a Dózsa György utca irányába haladva. Előtte egy másik, jóval ifjabb autó tartott ugyancsak a Dózsa György utca felé a két oldalt elválasztó zöld terület mellett haladva.

Az Epreskert utca vonalánál a hátul haladó autó nekikoccant az előrébb járó gépkocsinak, amiből kisebb vita keletkezett, ugyanis a felek nem tudtak megállapodni a felelősség kérdésében.

A rendőrök segítettek benne, és kiderült, hogy az elöl haladó autó vezetője ugyan irányán nem változtatott az ütközés előtt, de kellett volna, ugyanis a belső sáv kötelező iránya balra kanyarodik.

Lába tört az autósnak Aranyosapátiban
Aranyosapáti – Kedden koraeste Aranyosapátiban, a József Attila úton haladt egy Renault Clio típusú személygépkocsi.  

Bukott, vagy elsodorták?
Nyíregyháza – Vérző arcú férfihez hívták a mentőket kedden délután Nyíregyházán, de az, hogy miképpen sérült meg nem derült ki.

Rendőrt hívtak a koccanáshoz Szabolcsversmarton
Szabolcsveresmart – Kedden délután egy Ford vezetője akart balra bekanyarodni Szabolcsveresmart belterületén a Kossuth úton…  

– Pusztai Sándor –