Aluinvent-DVTK: Még három meccs az idén

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK élvonalbeli női kosárlabdacsapata ebben az évben karácsonyig még három tétmérkőzést játszik.

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK élvonalbeli női kosárlabdacsapata ebben az évben karácsonyig még három tétmérkőzést játszik.

Tizenkét napja dőlt el, hogy az Európa Kupa csoportselejtezői után az egyenes kieséses szakaszban is részt vehetnek a piros-fehérek, miután csoportjukban a továbbjutást érő második helyen végeztek. A nemzetközi porondon oda-visszavágós párharcot játszanak a lengyel Artego Bydgoszcz együttese ellen úgy, hogy az első találkozót a miskolci városi sportcsarnokban rendezik meg ezen a héten csütörtökön, és élő televíziós közvetítés miatt, a korábban tervezett időponttól fél órával hamarabb, vagyis 18.00-kor, míg a visszavágóra pontosan egy héttel később, a jövő héten csütörtökön 18.00-tól kerül sor a lengyel városban. Közte egy bajnokija is lesz a Diósgyőrnek, ám a BEAC Újbuda elleni találkozót – az Európa Kupa csütörtöki játéknapjai miatt – az eredeti, szombati időponttól egy nappal később, ezen a héten vasárnap 16.00-tól játsszák le a fővárosban.

ÉM


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!