Kivásárolnák Kaposvártól a csatárt

Oláh Lóránt
Oláh Lóránt
Oláh Lóránt nevét sokan emlegetik futballberkekben úgy, mint a Diósgyőr lehetséges játékosát. Dlusztus Imre megerősítette: kivásárolnák a 28 éves csatárt a Kaposvártól.

A kaposvári támadó, a most véget ért szezonban 16 találatig jutó, 28 éves Oláh Lóránt nevét sokan emlegetik futballberkekben úgy, mint a Diósgyőr lehetséges játékosát.

– Még egy évig szerződése van a Kaposvárral Lórinak, és mi tettünk egy ajánlatot a kaposvári vezetőknek arra vonatkozóan, hogy mennyit tudnák áldozni arra, hogy az élő szerződéséből most kivásároljuk – mondta Dlusztus Imre. – Úgy tűnik, hogy jelenlegi klubja kivár, valószínűleg más ajánlatokra is számít. Mi még nem mondtunk le a megszerzéséről, lehet, hogy az átigazolási időszak végig fogunk küzdeni ezzel a feladattal. De ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a felkészülés első napján Vranesevic mellett lesz, lesznek még minőségi csatárok a DVTK tréningjén.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s