Kiváló ózdi csapatmunka

Kiváló ózdi csapatmunka
Továbbra is makulátlan mérleggel rendelkezik az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata az NB I/B-s bajnokságban. Az észak-borsodiak a keleti csoport 3. fordulójában a Balassagyarmat otthonából hozták el a két pontot. Az ÓKC tíz perccel a lefújás előtt már 9 góllal vezetett, amiből a végéig négyet sikerült megtartani.

Férfi NB I/B.,

Keleti csoport, 3. forduló

Balassagyarmati Kábel SE – Ózdi KC 25-29 (11-10)
Balassagyarmat, 300 néző. V.: Heim, Balántai.

Balassagyarmat: Siró – Bécsi M. (2), Purviczki (2), Horváth Sz. (3), Széles (-), VARGA J. (8), Bán (1). Csere: Varga Á. (k), SZABÓ T. (6), Varsandán (-), Tihanyi (2), Piroska (1). Tihanyi (-), Kertész (-), Széles (-). Edző: Kedves László.
Ózdi KC: LOSONCZI – Jakab (1), PANYI L. (-), BARTA D. (11), Papp G. (-), NYESTE (7), SCITOVSZKY T. (1). Csere: Nyitrai (k), SCITOVSZKY R. (4), Koscsó (1), Harkó (1), Lázár (2), Szakál M. (-), Kocsis R. (1). Edző: Váczi Sándor.

Kedves László: – Az első játékrészben rengeteg ziccert kihagytunk, ezért szoros maradt a mérkőzés. A fordulás után már nem volt esélyünk, mert az ózdiak tudatosan és célratörően játszottak, ráadásul ehhez egy extra kapusteljesítmény is párosult. Csalódott vagyok, de a vendégek olyan erényeket vonultattak föl, ami miatt egyértelműen megérdemelt a sikerük.

Váczi Sándor: – Az első félidő harcos, de helyenként pontatlan játékával előkészítettük a folytatást. A fordulás után mindenki nagy szívvel kézilabdázott, valamennyi pályára lépő játékost dicséret illet ezért a teljesítményért. Megyünk előre, már hat pontunk van.További hírek a boon-sportoldal kategóriából