Kitűnők: tizennyolcan egy osztályból…

A miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola csupa ötös 1. a osztályosai
A miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola csupa ötös 1. a osztályosai
Miskolc – A miskolci Kossuth iskola elsős növendékei nagyon kitettek magukért a múlt tanévben.

Az Észak-Magyarország történetében hagyomány, hogy megjutalmazza az adott tanévben „színötös” bizonyítványt szerző diákokat. A kitűnők képeiből összeállított tablókat folyamatosan közöltük a nyár folyamán. Az augusztus 15-i és 22-i számunkban megjelent tablók különlegessége, hogy a bemutatott csupa ötösök közül 18 első osztályos (1. a) kisdiák mind a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola növendéke.

Köszönjük a tanítóknak

A szülők, a gyerekek nevében ezúton szeretnék megköszönni Dudás Anikó és Kóródi Anikó tanító nénik egész éves, áldozatos munkáját. Ugyanilyen sikeres 2015/2016-os tanévet kívánunk! A 2. a osztály.

ÉM


“Csak vele tudjuk elképzelni a munkát!”

Aszaló, Miskolc – Az aszalói tantestület kiáll az iskola igazgatója mellett. tovább »

Tanévkezdés – Kedden indul az iskola

Budapest, 2015. augusztus 29., szombat (MTI) – Csaknem 1,2 millió általános iskolás és középiskolás diák számára kezdődik meg kedden a 2015/2016-os tanév. A hivatalos tanévnyitót idén a Borsod megyei Hejőkeresztúron tartják, az iskolakezdés jelentős anyagi terheinek csökkentése érdekében mintegy 650 ezer tanuló ingyenesen kapja meg a tankönyveket. A pedagógusok bére újabb 3,4 százalékkal nő. tovább »