Kiterjesztik a fizetõs parkolási övezetet a XIII. kerületben

Kiterjeszti a fizetõs parkolási övezetet a XIII. kerületben a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. A cég hétfõi közleménye szerint május 10-tõl a Dráva utca – Váci út – Róbert Károly körút – Népfürdõ utca és a Róbert Károly körút – Váci út – Rákos patak – Népfürdõ utca által határolt területek fizetõs parkolási övezetté válnak, amelynek egyik részén 160, másik részén 240 forintot kell majd fizetni óránként.

A Dráva utca – Váci út – Róbert Károly körút – Népfürdõ utca által határolt területen 240 Ft/óra lesz a parkolási díj, a Róbert Károly körút – Váci út – Rákos patak – Népfürdõ utca által határolt területen pedig 160 Ft/óra. A parkolásért hétköznap 8 és 18 óra között kell fizetni. Hétvégén és munkaszüneti napokon a parkolás díjmentes lesz.

Az új fizetési övezetekben is többféle módon lehet fizetni a parkolásért: érmével (forint, euró), bankkártyával (VISA Electron, VISA, Mastero és Mastercard), mobiltelefonnal és parkolókártyával. A parkolás feltételeirõl és a fizetési lehetõségekrõl részletes információkat lehet olvasni a www.bop.hu weboldalon és az automatákon.Sporthírek