Kiszegecseltette arcát a felrobbantott szájú énekes

Kiszegecseltette arcát a felrobbantott szájú énekes
Ahhoz képest, hogy majdnem leamputálták a száját egy rossz plasztikai beavatkozás után, az énekes nem hagy fel a furcsa szépítészeti eljárásokkal.

Pete Burns a saját bőrén tapasztalta meg, hogy pénzből nem feltétlenül lehet szépséget vásárolni. A nyíltan meleg, női ruhákban járó Burns, a 80-as évek Dead or Alie nevű zenekar énekeseként lett világhíres a You Spin Me Round számmal, amit mai napig hallhatunk örökzöldként. Nem csak női ruhákban jár, de megszállottan plasztikáztatta magát. Egészen addig, míg egy újabb szilikonos ajaknagyobbításnak “köszönhetően”, több mint fél évig nem léphetett ki házából. A szája egy gyulladás következtében többszörösére dagadt és tényleg úgy nézett ki, mint amit felrobbantottak. A beavatkozást követően több mint 100 korrekciós műtéttel hozták helyre a hibát. Úgy-ahogy. Egy orvos még azt is felvetette, hogy amputálni kellene a száját, de végül az énekes eladta a házát és a jogdíjakból befolyó pénzeket felélve helyrehozatta az elcseszett száját, a hibázó orvost pedig egymillió fontra perelte be, amit 1 évig húzódó tárgyalás után meg is nyert. Pete Burnst legutóbb a London Fashion Week-en kapták lencsevégre, és azt hihetnénk, tanulva az előzményekből többet semmilyen beavatkozást nem végzetet magán a már inkább nő, mint férfi, de nem így van.

Piercingekkel és strasszokkal kirakott arccal jelent meg. Az énekesnek már szemöldöke sincs, csak egy odatetovált valami, amit királytokkal rakott ki, csakúgy, mint arccsontját, de valószínűleg úgy érezte ez még nem lesz elég, ezért három piercinggel is felékesítette magát. A látvány elképesztő. Nézze meg a képeket >>>
– MON –