Helyi közélet

2014.05.06. 13:19

Készenléti Rendőrség: előállított rendszabály megszegő Kazincbarcikán

Kazincbarcika - A járőrök egy férfit állítottak elő Kazincbarcikán, aki megszegte a vele szemben elrendelt távoltartó határozatban foglalt rendszabályokat.

Kazincbarcika - A járőrök egy férfit állítottak elő Kazincbarcikán, aki megszegte a vele szemben elrendelt távoltartó határozatban foglalt rendszabályokat.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. május 3-án a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök lakossági bejelentés alapján 14 óra 15 perckor megjelentek egy kazincbarcikai ingatlanban, mivel a házigazda szerint volt férje a bírói határozat ellenére tartózkodik a lakásban. A rendőrök az adatok egyeztetését követően megállapították, hogy a helyi 50 éves N. Imre valóban megszegte a Kazincbarcikai Járásbíróság távoltartó végzését.

A rendőrök a férfit előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra további intézkedés céljából.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában