Kisvárda Master Good SE – Lajtos Nóra kapussal egyeztek meg

Kisvárda Master Good SE – Lajtos Nóra kapussal egyeztek meg
Kisvárda – Kisvárdán nincs megállás, a vezetőség gőzerővel dolgozik tovább a jövő évi keret kialakításán. Ezúttal Lajtos Nóra kapussal egyezett meg a szabolcsi NB I.-es alakulat, a harminckét éves játékos az MTK-tól érkezik majd a nyáron, tájékoztatta lapunkat Neviczki Csaba, a Kisvárda Master Good SE sajtóreferense.

A rutinos hálóőr tavaly márciusban igazolt a fővárosi kék-fehérekhez, de korábban megfordult Siófokon és Vácott is, valamint Debrecenben, amellyel Magyar Kupa bronzérmet szerzett. Így újra összeállhat a kapusduó, hiszen a cívisvárosban Pásztor Bettinával együtt az első osztály egyik legmegbízhatóbb párosát alkották.

-Nagyon örültem a megkeresésnek a tárgyalás is gyorsan rendben megtörtént. Egy kicsit fájó szívvel hagyom itt az MTK-t, mert tényleg egy nagyon jó közösségbe érkeztem és csajok és a vezetőség is hamar befogadott, de egy olyan lehetőséget kínált a Kisvárda amit el kellett fogadnom. Természetesen mielőtt igent mondtam volna beszéltem Pásztor Bettivel és megnyugtatott, hogy jó helyre fogok érkezni. Örülök, hogy Bettivel ismét együtt fogok védeni hisz Debrecenben négy szezon van a hátunk mögött amiben nagyon jól megismertük egymást és eközben barátnőkké is váltunk. Remélem a következő szezonban tudok majd segíteni a csapatnak, hogy minél jobb eredményt érhessünk el- mondta Lajtos Nóra.

KM