Kisvárda Master Good SE – Eljárást kezdeményez a klub

Meccsfotó a Kisvárda-DVSC összecsapásról
Meccsfotó a Kisvárda-DVSC összecsapásról - © Fotó: Dodó Ferenc
Kisvárda – Pénteken a DVSC NB I.-es női csapata bajnoki mérkőzésen Kisvárdán lépett pályára, a találkozó a vendégek sikerével ért véget. A meccs után állítólag négy vendégszurkolót fizikai atrocitás ért a biztonsági szolgálat részéről, erről a hajdúsági csapat honlapja is beszámolt.

A rendőrség vizsgálja az ügyet

Nem sokáig késlekedett a válasszal a Kisvárda, szombat délben közleményt tett közzé honlapján, melyben elhatárolódott a történtektől, mert a biztosítási és rendvédelmi feladatok nem az egyesületük illetékessége alá tartoznak, hanem azokat az általuk megbízott, külsős biztonsági szolgálat végzi. A feladattal megbízott cég ügyvezető igazgatóját kérdeztük az esetről. Támba Miklós elmondta, hogy a rend­őrség eljárást folytat az üggyel kapcsolatban. – A klub szintén eljárást fog kezdeményezni több debreceni szurkolóval szemben, a cél pedig az, hogy ezeket a renitens szurkolókat eltiltassuk a sportrendezvények látogatásától.

KM


Meccsfotó a Kisvárda-DVSC összecsapásról
Debrecen, Kisvárda - Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, nem minden debreceni szurkolónak adatott meg, hogy felhőtlenül örülhessen a péntek esti, Kisvárda elleni győzelemnek. A találkozó után a helyi biztonságiak megütöttek egy cívisvárosi szurkolót, többeket pedig lefújtak paprikaspray-vel....Sporthírek