Kiss Pál Tamás Valenciában tesztel

Kiss Pál Tamás
Kiss Pál Tamás
A Hungaroringen két hete megrendezett teszt után június 16-17-én Spanyolországban teszik próbára magukat és autóikat a GP3 pilóták. A Right Guard Racing motorsport program húszéves versenyzője szerdán érkezett a helyszínre.

Szép emlékekkel utazott haza legutóbb Spanyolországból a miskolci versenyző, aki május 22-én, élete negyedik GP3 futamán rajt-cél gyõzelmet aratott a Circuit de Catalunya-n. A magyarországi tesztelés részben a szeszélyes időjárás, részben hibás taktika miatt nem sikerült túl jól, így Kiss Pál Tamás most nagyon koncentrál erre a két napra.

Az egyetemen vizsgázott

„Nagyon gyorsan történtek az események, hiszen kedden még javából vizsgáztam az egyetemen. Alig aludtam valamit, reggel nagyon korán indult a gép, de a lényeg, hogy itt vagyok. Most lesz egy kis pihenő, aztán pedig kinézünk a pályára. Ismerem a ringet, de körbe sétálunk, megbeszéljük a taktikát, hogy mit hogyan szeretnénk a következő két napban.” – mondta ma délután, közvetlenül érkezése után a Tech 1 Racing magyar pilótája.

Azért is fontos, hogy jól sikerüljön a teszt, mert június 24-26. között ugyanitt kerül megrendezésre a következő GP3 versenyhétvége.

Forrás: Faster Management


Michelisz Nobert vs. Kiss Pál Tamás

Kiskunlacháza – Rendhagyó napon van túl a magyar autósport két fenegyereke. A GP3 barcelonai futamgyőztes Kiss Pál Tamás és Michelisz Norbert, aki múlt hétvégén a Hungaroringen megrendezett WTCC futamon a dobogó második fokára állhatott, kipróbálták a leggyorsabb utcai autóként számon tartott Ariel Atom autót.

Kiss Pál Tamás tesztje félsikerrel zárult

Mogyoród – A Tech1 Racing csapatának a második napon éppolyan rapszodikusra sikeredett a GP3 hivatalos tesztje a Hungaroringen, mint amilyen az időjárás volt.

Kiss Pál Tamás álma a Forma-1

Mogyoród – Bemutatkozott a Hungaroringen, május 31-én megrendezett sajtótájékoztatón Kiss Pál Tamás és új csapata, a Tech1 Racing Team. A 20 éves magyar pilóta idén először versenyez a GP3 Series versenysorozatban, melyet a Forma-1 előszobájaként is emlegetnek.

 

 
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek