Kisorsoltuk a Gömör Fesztivál-játék nyerteseit

Idén immár 8. alkalommal rendezik meg a Gömör-Tornai Fesztivált, amelynek során a Gömör-Tornai-karszt varázslatos vidékének településein vehetnek részt a látogatók hagyományőrző, kulturális és sport rendezvényeken július 17-e és 27-e között.

A fesztiválhoz kapcsolódóan (a Tourinform-Aggtelek, az Aggteleki Nemzeti Park, valamint a programban résztvevő települések felajánlásainak köszönhetően) portálunkon is meghirdettünk egy nyereményjátékot, amely nagyon népszerű volt látogatóink körében.

A helyes megfejtést beküldők között az alábbi nyereményeket sorsoltuk ki. A nyereményeket csütörtöktől vehetik át szerkesztőségünkben (Miskolc, Zsolcai kapu 3., III. emelet). (Munkaidőn kívül is jöhetnek az ajándékokért, ez esetben kérnénk, hogy 20/967-1412-es telefonszámon egyeztessenek az időpontról!) Gratulálunk a nyereményekhez!

A nyertesek:

– 2 db belépőjegy a jósvafői Tájházba, mely 2008-ban elnyerte az „Év Tájháza” díjat: Gintner Andrea (Rátka, Mező u.)

– Belépőjegy 2 fő részére a Ragályban megrendezendő gömöri lakodalmas egész napos programjára: Kukoróné Bihari Aranka (Felsőnyárád, Partizán út)

– Belépőjegy 2 fő részére a Ragályban megrendezendő gömöri lakodalmas egész napos programjára: Marcelli József (Putnok, Bem József tér)

– 1 db díjmentes részvételre jogosító jegy a Koltay házaspár aggteleki portáján július 18-án vagy 19-én megrendezendő programokra (a belépőjegy csak egy napra érvényes, de a nyertes választhatja ki, hogy melyik nap programjain szeretne részt venni): Kalocsainé Nagy Márta (Edelény, Palóczy u.)

– Hétvége (2 éjszaka) a Kövirózsa Panzióban Gömörhorkán: Pogányné Szűcs Piroska (Kazincbarcika, Dózsa Gy. út)

– 2 db belépőjegy a rudabányai Érc- és Ásványbányászati Múzeumba + Népi díszítőművészet Dél-Gömörben és Dél-Tornában c. könyv (a B.-A.-Z. Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. és a miskolci Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért alapítvány felajánlása): Szabó Dezső (Miskolc, Király u.)

– 2 db belépőjegy a rudabányai Érc- és Ásványbányászati Múzeumba + Népi díszítőművészet Dél-Gömörben és Dél-Tornában c. könyv (a B.-A.-Z. Megyei Környezetvédelmi és Területfejlesztési Kht. és a miskolci Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért alapítvány felajánlása): Sólyom Sándor (Sajószentpéter, Ibolya-telep)

– 1 db Varnus Xavér CD: Varga Lívia (Ináncs, Szabadság út)

– 1 db Varnus Xavér CD: Veres Bianka (Miskolc, Leszih Andor u.)

– 1 db Varnus Xavér CD: Polák Péter (Onga, Tompa M. u.)

– 1 db Varnus Xavér CD: Varga Márton (Miskolc, Világ u.)

– 1 db Varnus Xavér CD: Szolomájer Imre (Miskolc, Irinyi János u.)
hirdet�s