Kisodródott a kanyarban, majd fejre állt a Honda

Akt.:
Kisodródott a kanyarban, majd fejre állt a Honda
Kisodródott a kanyarban, majd fejre állt a Honda - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn.

Miskolcon, 11 óra körül az Üteg utca és Baross Gábor út kereszteződésében egy tehergépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik tehergépkocsinak, így összeütköztek. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

n4022903

Miskolcon, a Vörösmarty úton 8 óra 10 perc körül egy gyalogos szabálytalanul szaladt ki a négysávos útra, ahol egy személygépkocsi elütötte őt. A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

n4022897

Filkeházán, egy személygépkocsi haladt 9 óra körül, amikor a jármű vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott. A balesetben a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

n3089950

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

n3089967

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –