Kisfaludon senki sem csalódott

A lefújás előtt negyedórával még 3-2-re vezetett a Bodrogkisfalud a Kemecse elleni kupamérkőzésen. A hazai drukkerek már kezdték elhinni, sikerülhet a továbbjutás a két osztállyal magasabban szereplő csapattal szemben.

Ekkor jött egy 11-es, majd egy öngól és ez megpecsételte a kisfaludiak sorsát.

Eddig sem tervezték

– Tulajdonképpen eddig sem terveztük, hogy eljutunk – mondta a mérkőzés után Bodnár Csaba, a Bodrogkisfalud  szakosztályvezetője. – Persze, jobban örültünk volna a továbbjutásnak, de nem vagyunk csalódottak. A fiúk kifociztak magukból mindent, ennyire volt elég. A Kemecse mögött olyan pénzek állnak, amelyekről mi nem is álmodhatunk. Már a bajnoki meccsükön is láttuk, jó csapattal lesz dolgunk és ez most be is igazolódott. Amíg bírtuk erővel, partiban voltunk. Nekünk most már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk. És fogunk is, mert szeretnénk visszajutni a megyei másodosztályba.

– Nem vagyok csalódott – mondja Holhos Csaba, a csapat egyik törzsszurkolója. – Szerettem volna továbbjutást ünnepelni a srácokkal, de ez is szép volt tőlük, mert még idáig sem jutottunk el soha a kupában.

-bg-