Magyarország

2012.11.28. 08:38

Két teherautó és egy személyautó ütközött a 71-es főúton - Többen megsérültek

Zalaegerszeg, 2012. november 27., kedd (MTI) - Két ember súlyos, négy pedig könnyebb sérülést szenvedett a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-vel. A műszaki mentés és az útlezárás az éjszakai órákig tart.

Zalaegerszeg, 2012. november 27., kedd (MTI) - Két ember súlyos, négy pedig könnyebb sérülést szenvedett a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-vel. A műszaki mentés és az útlezárás az éjszakai órákig tart.Nothoff Ingrid elmondta, hogy a személyautót vezető 67 éves nő - aki két idős asszonnyal ült a járműben - egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol gépkocsijával frontálisan ütközött egy tőzeget szállító nyerges vontatóval. A teherjármű igyekezett kitérni, de felborult, miközben egy, a személyautó mögött érkező hűtőautó is belehajtott.

A karambolban a személyautó egyik utasa, valamint a hűtőkamion sofőrje sérült meg súlyosan. Könnyebb sérülésekkel látták el a személygépkocsit vezető asszonyt és másik utasát, valamint a nyerges vontató sofőrjét és kísérőjét.

A baleset során felborult tőzegszállító rakománya az úttestre szóródott. A helyszínelés, valamint az ütközés során megsérült járművek műszaki mentése miatt a 71-es főutat már délután teljes szélességében lezárták. A munkálatok várhatóan az éjszakai órákban is tartanak - tette hozzá a sajtófőnök.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!