Kisebb botrány Liz Hurley indiai esküvőjén

Liz Hurley és indiai milliomos férje, Arun Nayar szombaton utazik vissza Mumbaiba a jodhpuri esküvő után, ahol kisebb verekedés tört ki a pár testőrei és az eseményre kíváncsi újságírók között. Legalább tíz újságíró könnyebben megsérült, amikor a testőrök a rendőrség embereinek segítségével megpróbálták a pár autójától eltávolítani őket.

“A nagy esküvő káoszba fulladt”, írta szombati címlapján az indiai Hindustan Times című lap, miután a pár testőrei és rendőrök lökdösték és ütötték az eseményre összegyűlt újságírókat. A dulakodás közben több helyi lakos is megsérült, ők közben azt kiabálták, hogy “menj haza, Liz” – közölte az AFP helyszínen lévő fotóriportere.

Az újságírók ki voltak tiltva a város egyik várában tartott esküvői vacsoráról, ahol csak a brit Hello! magazin munkatársai vehették részt. Lapértesülések szerint a pár hét számjegyű összegért adta el az exkluzív jogokat az újságnak, amiből ki is tudják fizetni a négynapos indiai esküvő költségeit.

A pár múlthét pénteken a nyilvánosság teljes kizárásával, csupán két tanú jelenlétében egy délnyugat-angliai kastélyban már összeházasodott. A mostani, indiai tradíciók szerint lezajlott esküvő után, amin nagyjából 250 vendég vett részt, a pár még Mumbai városában ünnepli a létrejött frigyet.

A 41 éves Hurley és egy évvel idősebb férje 2003 óta jár együtt. A modell és színésznő előtte 13 évig volt együtt Hugh Grant-tel. A két szerelem között 2002-ben gyereke született a dúsgazdag amerikai filmproducertől, Steve Bingtől. A milliomos nem ismerte el az apaságot, de egy DNS-teszt bebizonyította, hogy tőle van a gyerek.