(Kis) kátyú javítás, nagy dugó

By Juhász-Léhi István
Nagyfelületű burkolatjavítások Miskolcon
Nagyfelületű burkolatjavítások Miskolcon - © JLI
Miskolc – A 3-as út kivezető szakaszán, a Metro szomszédságában kátyúztak hétfőn délelőtt, melynek következtében a József Attila úton egészen a Shell töltőállomásig ért a sor. Jó ideje lassan már nincs olyan hét, napszak, évszak Miskolcon, amikor “normálisan” közlekedni is lehetne a borsodi megyeszékhelyen… Figyelem! Július végéig a megyében további szakaszokon végez felújítási munkálatokat a Magyar Közút.

Nem árt tudni, hogy a nagyfelületű burkolatjavítások második ütemében, újabb források bevonásával a kivitelező az alábbi útszakaszon végez munkálatokat a 2011. június 6-tól várhatóan július végéig – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága.

Eszerint az útjavítások miatt nagyobb menetidőre számíthatunk a 3. sz. főút Forró átkelési szakaszán, a 3605. sz. ök. út 2+242-2+990 km szelvények között (Felsőzsolca), a 26111. jelű Teresztenyei bekötőúton, a 27. sz. főúton a 18+420-18+470 km szelvények között (Szendrőlád után), a 2616. sz. ök. út 2+600-2+700 km szelvények között (Edelény után), a 26146. jelű Lyubatanyai bekötőúton, és 2517. sz. ök. úton Miskolc és Parasznya között.

Magyar Közút Nonprofit Zrt. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság a munkálatok ideje alatt továbbra is a közlekedők szíves türelmét és megértését kéri.