Kis híján agyonverte 80 éves édesanyját a sajószögedi férfi

Akt.:
Kis híján agyonverte 80 éves édesanyját a sajószögedi férfi
Kis híján agyonverte 80 éves édesanyját a sajószögedi férfi - © Fotó: police.hu
Miskolc, Sajószöged – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sajószögedi férfival szemben, aki egy vitát követően édesanyjának életveszélyes sérüléseket okozott.

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves sajószögedi férfival szemben.

anyjat_sebezte1

A gyanúsított 2017. július 4-én 14 óra 30 perckor egy sajószögedi ingatlan udvarán előzetes szóváltást követően rátámadt 80 éves édesanyjára. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

anyjat_sebezte2

A rendőrök még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vették a férfit, majd a hatóság előterjesztése alapján a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

anyjat_sebezte3

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. február 26-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

ÉM


Sajószöged - Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök őrizetbe vették az 58 éves sajószögedi férfit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. július 4-én 14 óra 30 perckor egy sajószögedi ingatlan udvarán előzetes szóváltást követően egy férfi bánta...