Kirugdosta az árvácskát a miskolci virágóránál az ittas fiú

A miskolci virágóra
A miskolci virágóra - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – A napokban két alkalommal is előfordult Miskolcon, hogy úgymond közterületen kiültetett dísznövényekre „támadtak”. A Miskolci Rendőrkapitányság mindkét esetben eljárást indított.

Jegecske forrónyomon

Egy 49 éves miskolci nő május 10-én a hajnali órákban több mit egy tucat jegecske tövet szedett ki az Erzsébet téri virágágyásból. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a jegecsketolvajt, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra. A nő meghallgatása során beismerte tettét, majd a hatóság szabálysértési őrizetbe vette, egyben gyorsított eljárásban bíróság elé állította, ahol a taláros testület öt nap elzárással sújtotta.

Kirugdosta az árvácskákat

A napokban egy kisebb társaság mulatta az időt a miskolci virágóránál. A fiatalokból álló csoportból az egyik ittas fiú egy hirtelen és rossz ötlettől vezérelve kirugdosta a látványelemként kiültetett árvácskákat. A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdonelleni szabálysértés miatt indított eljárást az ügyben.

– A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .