Király Design Nyár 2009

A lakberendezésé és a tárgykultúráé lesz a főszerep a fővárosi Király utcában július 30-án. A Király Design Nyár 2009 elnevezésű programot idén rendezik meg először, de a szervezők szeretnének hagyományt teremteni – mondta a Független Hírügynökségnek Tóth Zsuzsa, a VAM Design Center sajtósa. Egyebek mellett lakberendezési tanácsadással, virágkötészeti bemutatóval és stílustanácsadással várják az érdeklődőket este 18-22 óra között.

A Király utca mára a design utcájává vált Budapesten. Sok lakberendezési üzlet található ugyanis itt, ez adta az ötletet egy olyan program megszervezéséhez, amely a tárgykultúrát állítja a középpontba – mondta Tóth Zsuzsa. Július 30-án tartják az első Király Design Nyár elnevezésű rendezvényt. Egyebek mellett lakberendezési ötletekkel, stílustanácsadással, virágkötészeti bemutatókkal várják az érdeklődőket.

A szervezők célja, hogy hagyományt teremtsenek, illetve kapcsolódjanak a Budapest Tematikus Utcái nevet viselő programhoz – mint az V. kerületi Falk Miksa utcai Falk Art vagy a IX. kerületi Ráday utcai Kultucca.

További információ a www.vamdesign.hu internetes oldalon található.