Kipakolt Kelemen Anna barátja!

Kipakolt Kelemen Anna barátja!
Kelemen Anna egyre nagyobb bajban van. Vádat emeltek ellene, miután kutyája szétmarcangolta egy idős néni karját, ám ő még az ügyvédjei számára is elérhetetlen volt.

Annácska egyik közeli barátja egy hetilapnak beszélt arról, mi lehet az oka annak, hogy a playmate eltűnt a nyilvánosság elől.

– Decemberben beszéltem vele utoljára – mondta a nevét nem vállaló barát. – Annát mindig is értelmes, okos lánynak tartottam, olyannak, aki keresi magát a nagyvilágban. Fontosak számára a külsőségek, hogy sztárként kezeljék, de mivel ennyire megbízhatatlan, senki sem ad neki munkát.

Kelemen Anna barátja szerint az egykori playmate-nek az a legnagyobb problémája, hogy mindenbe belekap, aztán, amint valami elkedvetleníti, azonnal a droghoz nyúl.

– Így volt ez decemberben is, amikor az egyik éjszaka drogmámorban kóválygott a városban, egyedül. Amikor drogozik, elvan a maga kis világában, és senkit sem akar látni. Szörnyen ijesztő tud lenni ilyenkor: nem tudja, hol van, kivel beszél és mit csinál…Már azt is gondoltam néha, hogy nem lehet rajta segíteni.

Anna kedvel néhány embert, és amikor nyitott a világra, akkor jól elvan velük, de igazán jó barátnője egy sincs. Sokszor panaszkodott nekem, hogy mennyien átvágják. Igazi kis naív, amit rendesen ki is használnak: megkeresik, munkát ajánlanak neki, aztán később kiderül, hogy ezek az emberek csak ki akartak szúrni vele. Pedig tudom, hogy Anna szeretne dolgozni, éppen azért, mert imádja elkölteni a munkáért kapott pénzt. Talán a pénz az egyetlen istene. Ha pénzt ajánlanak neki, és ezért Kelemen Annának kell lennie, akkor a legnagyobb mámorából is képes életre kelni és tenni a dolgát.

Forrás: www.rtlklub.hu

 • Vádemelés Kelemen Anna ellen
  Felfüggesztett börtönbüntetést kér az ügyészség Kelemen Annára a kutyatámadási ügyével kapcsolatban.
 • Marcangolt Kelemen Anna kutyája
  Idős nénit marcangolt Kelemen Anna kutyája. Rendőrségi eljárás indult KelemenAnna ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt.
 • Nem műtötték meg Kelemen Annát
  Nem vállalta el a zsírleszívásra jelentkezett Kelemen Anna altatását az egyik magánklinika lelkiismeretes orvoscsapata.
 • 10 milliót kaszált Annácska
 • Kelemen Anna a playmate-verseny dobogójáról eljutott oda, hogy a róla készült könyvből 78 nap alatt 10 millió forinttal gazdagodott.