Kinyílik az iskolák ajtaja a gólyafiókák előtt Kazincbarcikán

Akt.:
Kinyílik az iskolák ajtaja a gólyafiókák előtt Kazincbarcikán
Kinyílik az iskolák ajtaja a gólyafiókák előtt Kazincbarcikán
Kazincbarcika – Színes és izgalmas programokkal várják a leendő kiselsősöket és szüleiket március második felétől a kazincbarcikai általános iskolák.

A Pollack székhelyintézménye és tagiskolái március-április hónapban szó szerint megnyitják kapuikat, hiszen a különböző rendezvényekkel meg szeretnék könnyíteni a családok iskolaválasztását és a pedagógusokkal való ismerkedést.

A programsorozat első állomása a beiskolázási szülői értekezlet lesz, melyre március 19-én 16.30-tól kerül sor; helyszín az Egressy Béni Művelődési Központ.

Ezt követően márciusban öt, majd áprilisban hat játékos, mesés, mozgásos, kézműves, zenés-táncos foglalkozásra várják a kicsiket. Minden tagiskola így szeretne egy csipetnyi ízelítőt adni intézménye széles és színes nevelési-oktatási palettájából, hogy a gólyafiókák és szüleik a lehető legtöbb tájékoztatást kapják meg.

A nyílt napok részletes programjairól és időpontjáról az óvodákban elhelyezett beiskolázási plakátokról, illetve az iskola honlapján (www.pollackiskola.hu) a Beiskolázás link alatt kaphatnak naprakész tájékoztatást.

Ugyanitt megtekinthető a feladatellátási-helyek beiskolázási körzete is.

A Tompa Mihály Református Általános Iskolában márciusban 24-én nyílt napot, majd 30-án beiskolázási és igazgatói tájékoztatót tartanak.

További beiskolázással kapcsolatos tájékoztatók Kazincbarcika város weboldalán érhetőek el; a 2015-ös esztendőben az elsősök beiratkozása április 16-17-én lesz.

– Göndör Judit, önkormányzati szóvivő, kommunikációs tanácsadó, Kazincbarcika –
hirdetés


hirdet�s