fehérvár fc

2019.07.17. 19:40

Nikolic: úgy akarok továbbjutni, hogy a visszavágót is megnyerjük

Kettős győzelemmel szeretne továbbjutni az Európa-liga selejtezőjének első fordulójából a Fehérvár FC labdarúgócsapata Marko Nikolic vezetőedző elmondása szerint.

A szakember szerdán a székesfehérvári sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy már a múlt heti, 5-1-es idegenbeli siker előtt is ők számítottak a továbbjutásra esélyesebb csapatnak. A nagy arányú podgoricai győzelmüknek köszönhetően most még inkább őket várják a következő körbe, de – mint mondta – a futballban

addig nincs elvégezve a munka, amíg le nem fújják a mérkőzést.

Hozzátette, profi hozzáállású, végig koncentráló, erős csapatot szeretne látni a montenegrói Zeta ellen a csütörtök este Felcsúton sorra kerülő visszavágón.

Nikolic szerint a Dunaszerdahely ellen vívott utolsó felkészülési meccsen, valamint a Zeta vendégeként is jól játszott a Fehérvár, mindkét mérkőzésnek voltak jó szakaszai is, de akadtak olyan pillanatok, amikor úgy érezte, van még mit javítani. A vezetőedző szerint a Zeta motivált lesz a visszavágón, mert meg akarja mutatni, hogy jobb, mint az első összecsapáson volt, ezért a magyar csapatnak végig összpontosítania kell.

„Úgy szeretnénk továbbjutni, hogy megnyerjük a csütörtöki meccset is”

- jelentette ki Nikolic.

Fiola Attila, a Fehérvár FC védője a podgoricai mérkőzésre visszatekintve kiemelte, hogy a jó kezdés megkönnyítette a helyzetüket, az első percekben szerzett gól, valamint Loic Nego 23 perc alatt elért mesterhármasa kiváló alapot szolgáltatott a nagyobb arányú sikerre. Hozzátette:

van még hova fejlődnie a csapatnak, és van egy új felállás, melyet hétről hétre gyakorolnak.

„Valószínűleg nem lesz akkora a különbség a két együttes között, mint az első találkozón, de mindenképpen győzni szeretnénk” – jelentette ki.

A Fehérvár FC-Zeta összecsapás csütörtökön 20 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!