Friss hírek

2010.07.16. 21:20

Kiesett egy fiatalember a katapultból a Hegyalja Fesztiválon

<p>Kiesett a katapultból egy fiatalember a tokaji Hegyalja Fesztiválon pénteken este. Szemtanúk szerint 14 métert zuhant és feltehetőleg talpára esett. A területet kordonnal zárták el, sokáig a helyszínen próbálták stabilizálni a 21 éves fiatalember állapotát, mielőtt a nyíregyházi Jósa András Kórházba szállították. Egyelőre nem tudni részleteket az állapotáról.</p>

A Független Hírügynökség szemtanúk elmondása alapján úgy tudja, a heveder szakadt el a katapult nevű játékon, így csúszott ki belőle a fiatalember. Csaknem 14 métert zuhant, miközben társa, aki a másik ülésen volt, fent maradt a magasban.

A kétüléses katapult egy kamion tetejére szerelt, "V" alakú állványról gumikötél segítségével lövi ki a magasba a beülőket. Az ülésében vannak biztonsági hevederek, a rendőrség még vizsgálja, miért zuhant ki belőle mégis a fiú.

A sérültet nyíregyházi Jósa András Kórház traumatológiai osztályára szállították be.

A traumatológiai osztályon az ügyeletes orvos arról tájékoztatott, hogy a fiatalembert eszméletlen állapotban, életveszélyes sérülésekkel vitték a kórházba, most vizsgálják. Az biztos, hogy koponyatörése és végtagtörései vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!