Kimondja a boldogító igent idén a borsodi álompár

Akt.:
A győztes pár Márkuly Adrienn és Bartus Tamás
A győztes pár Márkuly Adrienn és Bartus Tamás
Miskolc – Igazán jó Valentin-napja volt Adrienn-nek és Tamásnak, hiszen ők lettek lapunk, az Észak-Magyarország idei álompárja.

Hirtelen jött a szerelem, noha korábban is ismerték egymást, és minden nagyon gyorsan és természetesen történt lapunk idei álompárjának, Márkuly Adrienn-nek és Bartus Tamásnak a kapcsolatában. A fiatalok még két éve sincsenek együtt, de idén szeptemberben már összeházasodnak.

Szeptember 8-án lesz a nagy nap, akkor esküszünk örök hűséget egymásnak.” Márkuly Adrienn

Derült égből

– Már láttam őt korábban, és volt egy alapvéleményem, hogy jóképű fiú, de semmi különös nem történt addig a napig – idézi fel a 2016. áprilisi péntek estét Adrienn. – Vidám este volt egy szórakozóhelyen, ahol a pultnál állva egyszer csak azt éreztem, hogy nagyon néz valaki. Úgy nézett engem a tömegből, hogy szó szerint megbabonázott. Én egyből lesokkolódtam, és zavaromban kivettem a barátnőm kezéből az italát, és beleittam. Azt az arckifejezését azóta is őrzöm az agyamban, és azóta sem nézett rám úgy – meséli nevetve a menyasszony.

Tamás azonban nemcsak nézett, hanem lépett is, és kihasználva a közös ismerősöket gyorsan bemutattatta magát a lánynak. Táncoltak egy kicsit, majd beszélgettek, de egy óra után, Adrienn szóhasználatával, „le kellett ráznia” a fiút, mert a családtagjaival kellett foglalkoznia.

Hajnalban azonban írt neki egy elnézést kérő üzenetet, de anélkül, hogy Tamás ezt látta volna, a fiú szintén írt szombaton és randit kért.

– Megkérdezte, volna-e kedvem sétálni, beszélgetni vasárnap, így az első randink még azon a héten vasárnap volt. Sosem felejtem el, hogy olyan fagyit vettünk, ami sötétzöldre színezte a szánkat és a nyelvünket – teszi hozzá Adrienn. Néhány hétig ismerkedtek, Tamás úriember módjára udvarolt, és aztán lettek egy pár, 2016 májusában. Ahogy mondják, minden olyan hamar elkezdte magát kiforrni, a terveik is nagyon egyeztek, és minden nagyon gyorsan és természetesen fejlődött közöttük. Már több mint egy éve együtt is élnek.

Egészen hamar szóba került a házasság is, a lánykérésre pedig klasszikus módon, a nyaralás során kerített alkalmat Tamás. Nyáron ugyanis a plitvicei tavaknál jártak Horvátországban. Ott egy szép háttér mellett a legnagyobb vízesésnél letérdelt a pad mellett, ahová leültek pihenni, és úgy tette fel a nagy kérdést. Adrienn azt mondja, úgy lezsibbadt, hogy egy negyed óráig fel sem fogta, és meg kellett kérdeznie, hogy az igent mondta-e már. Szeptember 8-án lesz a nagy nap Miskolctapolcán a strand éttermében, ahová 150 vendéget terveznek meghívni.

Érdekes feladatok

Nagyon jól érezték magukat az Észak-Magyarország Álompár játékának döntőjében, ahová a lapunk közösségi oldalán szervezett közönségszavazás eredményeként öt pár került be. Vicces feladatokat kellett a vetélkedő keretében megoldani, és így derült ki, melyikük lett 2018 álompárja a döntőbe került öt pár közül. Ők bizonyultak a legügyesebbnek és a legszerencsésebbnek.

Egy munkahelyen

– Majd egy órát töltöttünk a másik négy döntős párral egy különteremben a verseny előtt, mindenki megismerkedett egymással, viccelődtünk, és oldódott a feszültség. A bemutatkozás alatt még kicsit izgultunk, de utána a többi játék során már nem érzékeltük, hogy itt tétre megy a dolog, csak elkapott a lendület és minden feladatot meg akartunk csinálni, el is felejtettük, hogy ez egy verseny – csatlakozik a beszélgetéshez Tamás is, így a versennyel kapcsolatos élményeiket már ketten osztották meg velünk. Nagyon ötletesnek találták a vetélkedő feladatait, jegyezték meg, amelyeket szívesen csináltak végig. A nyereményeket pedig elképesztőnek, nagyon nagyvonalúnak tartják. Azt pedig nagyon korrekt­nek, hogy mindenki, minden résztvevő nyert valamit.

Adrienn egyébként vevői minőségbiztosítási mérnökként, míg Tamás logisztikai beszerzőként dolgozik ugyanannál a termelő vállalatnál Miskolcon. Ahogy mondják, amíg nem voltak egy pár, nem volt közöttük munkakapcsolat, érdekes módon azonban mióta együtt járnak, a munka során is kapcsolatba kerültek. Jelenleg a városban élnek albérletben, de már szóba került a saját lakás, ahogy a gyerekek kérdése is: nem szeretnének egyikkel sem nagyon sokat várni. Jelenleg azonban gőzerővel készülnek a szeptemberi esküvőjükre és nagyon büszkék rá, hogy ők lettek 2018 álompárja.

Horváth Imre


Egy a feladatok közül
Miskolc - Egy Hernádnémetiben élő pár lett az idei győztes. Immár 16. alkalommal rendezték meg a miskolci ITC-székházban az Álompár Esküvői Kiállítást és Vásárt. Ennek keretében tartotta meg az Észak-Magyarország az Álompár versenyét, amelynek idei győztese egy Hernádnémetiben élő pár, Márkuly Ad...

A legtöbb esküvői nap hamar elröppen a menyasszony és a vőlegény számára. Ám utána megmaradnak a fotók, elő lehet venni újból a zsebkendőket: vagy azért, hogy ismét átéljük a nagy nap megható érzését... vagy azért, mert annyira nevetünk, hogy nem ússzuk meg sírás nélkül. Íme, néhány példa. Legy...

A Fearless Awards kiválasztotta a legjobb esküvői fotókat a 2017-es évből, mi pedig ezekből szemezgettünk. Ezek a képek bizonyítják, hogy milyen csodák rejlenek egy-egy jól elkapott pillanatban. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13....

Egy pillanatra legyünk őszinték: az esküvők kicsit fárasztóak. Évek óta nem látott rokonokkal kell beszélgetni, és véletlenszerűen bukkannak fel mellettünk ittas emberek, akikről fogalmunk sincs, hogy kicsodák. Amikor haza akarunk menni, az ajtót kémleljük, hogy ki az, aki elsőként távozik, mert ...