Helyi közélet

2014.01.14. 16:44

Közlemény - Miskolc rendezte adósságait

Miskolc - A 2013-as év végére a miskolci városvezetés pénzügyi téren is sikereket könyvelhetett el, ugyanis a korábbi városvezetéstől átvett súlyos örökséget szinte maradéktalanul sikerült leküzdenie.

Miskolc - A 2013-as év végére a miskolci városvezetés pénzügyi téren is sikereket könyvelhetett el, ugyanis a korábbi városvezetéstől átvett súlyos örökséget szinte maradéktalanul sikerült leküzdenie.Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának rengeteg erőfeszítésébe került, hogy a 2010 óta folyamatosan meglévő likviditási problémákat megszüntesse, fennálló tartozásait rendezze. 2010-ig a felhalmozott adósságállomány csaknem 60 milliárd forint volt, amely az állami adósságrendezést követően jelentősen csökkent. Az önkormányzatnak így sikerült kigazdálkodnia, hogy ne csak a bankok felé fennálló tartozásait tudja kézben tartani, hanem egyéb elmaradásait is pótolhassa. 2013. december 31-ei határidővel a hivatal minden olyan számlát kiegyenlített, amely pénzügyileg rendezhető volt.

Az önkormányzat ezúton is szeretné megköszönni a beszállító, szolgáltató és kivitelező cégek együttműködését és türelmét.

- Miskolc M.J. Város Polgármesteri Hivatal -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában