Kim Ho-Young: még nem

Kim Ho-Young
Kim Ho-Young - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A múlt hónap végén, augusztus 27-én érkezett próbajátékra a DVTK NB I-es labdarúgócsapatához a dél-koreai Kim Ho-Young.

A 24 éves játékos teljesítménye hamar elnyerte a szakvezetés tetszését és pár nap után jelezték, hogy örömmel vennék, ha a klubvezetés szerződtetné a középpályást. Erre – a játékos érkezésétől számított 15. napon, vagyis – szeptember 11-én került sor. Viszont az ázsiai focista, aki korábban tagja volt hazája U15-ös és U17-es válogatottjának is, azóta sem lépett pályára a DVTK színeiben, sem az elmúlt két hétben lejátszott Ligakupa, sem az NB I-es bajnokin, sem a Magyar Kupa mérkőzésen. Arról, hogy Kim Ho-Young mikor mutatkozhat be a közönségnek előbb Sivic Tomislavot, a diósgyőriek vezetőedzőjét kérdeztük, ám ő csupán annyit mondott, hogy ennek megválaszolásában nem illetékes, mert a labdarúgó ,,technikailag” még nem áll készen arra, hogy játszatni lehessen.

Árki Gábort, a DVTK klubigazgatóját is megkerestük ebben a témában, aki annyit kívánt közölni, hogy Kim Ho-Younggal hosszú távra terveznek ezért kötöttek vele 3 éves szerződést, és hogy a játékos pályára lépéséhez szükséges papírmunka intézése folyamatban van.

ÉM